Club4Fun

Club4Fun - bécsi bordély, kurvák Bécsben

Mivel már elég rég írtam a bécsi nightclubokról és a blog fő profilja amúgy is a város éjszakai életének bemutatása, ezért ma egy újabb bordélyról, a Club4Fun-ról írnék.

Club4Fun

A Club4Fun Bécs egyik bordélyháza, ami jelenleg 7 lánnyal várja a vendégeket. A lányok számából is látszik, hogy nem a legnagyobb helyek közé tartozik, s a 14. kerületben érhető el.

Mivel itt nem voltam még, így a Nightclub Maxim Wien falai között tapasztaltakkal szemben itt csak arra tudok hagyatkozni, amit a helyről hallottam, illetve olvastam.

A Club4Fun nem a legmagasabb kategóriába tartozik, így az árak kicsit alacsonyabbak, mint a prémium kategóriás bordélyházaknál. A hét lány többsége egész héten elérhető, a hely amúgy 10:00 és 02:00 között, a hét minden napján nyitva van.

Club4Fun nightclub, bécsi kurvák, kurvák Bécsben

Lányok

A lányok mind a húszas éveikben járnak, s a legtöbben szőkék, vagy barnák. A szolgáltatások közé tartoznak a csókolózás, az érzéki cirógatás, a franciázás óvszerrel, vagy anélkül, az anál, a vibrátorshow, az aktív, vagy passzív aranyeső, a 69-ezés, a leszbi show egy másik nővel, a sztriptíz, az erotikus masszázs, a lábfetisizmus, a domina-játékok, a fehérnemű show és a szex két férfival.

Ahogy látható, a választék itt is elég széles, bár egyes szolgáltatások, mint pl. az anál nem mindegyik lánynál érhető el. A Club4Fun weboldalán szűrő segítségével lehet válogatni a lányok között, kiválasztva a megfelelő szolgáltatásokat.

Weboldal

Hát a Club4Fun weboldala az valami katasztrófa. A dizájn nulla, vagy minimális, fehér háttéren gagyi javascriptes menü. A lányok galériái nem a most megszokott képmegjelenítést alkalmazzák, hanem valami flash alapú megoldás lapoz a képe között, így nem lehet ezeket rendesen megtekinteni.

Az oldal végül is tartalmazza a szükséges információkat, de a mai világban a kinézetre is adni kell. A múltkori nightclub, a Nightclub Maxim Wien weboldalával összehasonlítva ez az oldal legalább 10 évvel le van maradva, nagyon rájuk férne egy valódi grafikus csapat, a keresőoptimalizálásról már nem is beszélve.

A Club4Fun-t egy közepesre, 3/5-re értékelem.

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s