Adina

Adina, a bécsi nightlclub, a Nightclub Maxim Wien pornósztár

Most akkor pótolnám azt, ami múltkor kimaradt. Ahogy az már írtam a Nightclub Maxim Wien bejegyzésében, a klub egyik fő vonzereje egy helyi kis híresség, Adina, aki Romániából érkezett és egy igazi pornósztár.

Adina

Adina egy 25 éves, fekete hajú Maxim Girl, aki a hírek szerint nagyok sok embert vonz a Nightclub Maxim Wien falai közé. Persze nem kell arra gondolni, hogy mindenki a szex miatt megy oda, a legtöbben csak meg akarják nézni a színpadon, illetve meg szeretnék látni, milyen is egy igazi pornósztár.

A kishölgy pár éve kezdte a pornózást és a GGG Movies filmjeivel futott be, ekkor ismerték meg külföldön is. Íme egy kis film róla, ahol éppen akciózik, a címe is Adina in action.

Bécsi kurvák

Nem gyakran írom le ezt a szót, de úgy látom, hogy néhányan ezekkel a keresőszavakkal is megtalálták a blogomat, ami elég érdekes 🙂 Nos, ahogy már az eddigi bejegyzéseimből mindenki rájöhetett, Bécs nem olyan Budapest, így a prostituáltak terén is más a helyzet, mint Magyarországon. Ennek köszönhető az is, hogy míg Magyarországon Adinát egyszerűen egy kurvának tekintenék, addig Ausztriában egy igazi helyi celeb.

Maxim Girls

A Maxim Girls, azaz a Maxim Lányok a Nightclub Maxim Wien lányai, akik teljes munkaidőben a klub közönségének szórakoztatásával foglalkoznak. Mindannyian profi táncosok, erről mi is megbizonyosodtunk. Az alábbi képen látható, hogy mit is tud egy igazi rúdtáncos, és nem mondjuk azt, amit Demi Moore a filmben bemutat. Élőben még durvább, én mondjuk elképzelni sem tudom, hogyan tud egy jó ötven kilós lány egy rúdról lefelé lógva pörögni, miközben csak a lábaival kulcsolja a csúszós rudat.Rúdtáncos a Nightclub Maxim Wien színpadán

Mivel a Maxim egy bordély, így lehetőség van arra, hogy a vendégek elvonuljanak a lányokkal, s igen, ugyanúgy lehetőség van arra, hogy eltöltsünk egy órát, vagy többet Adina kényeztetését élvezve. Szerte a neten találni olyan oldalakat, fórumokat, amelyek róla írnak, s mindenhol dicsérik, így valószínűleg még egy pár évig az egyik legnagyobb bécsi kedvenc marad majd.

Advertisements
Next Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s