Prostitúció Bécsben

Kurva Bécsben

Egy újabb komolyabb témához érkeztünk, a pár nappal ezelőtti témát hamarosan folytatom, csak előbb pár dolgot szeretnék tisztázni. Nekem nagyon sok minden magától értődik, de most visszaolvasva kicsit a blogot úgy látom, hogy nem hoztam szóba mindent.

Prostitúció Bécsben

Bécsben nem tiltott a prostitúció, hiszen az osztrákok felismerték, hogy ez is csak egy szükséglet, amit ha nem elégítenek ki legálisan, akkor a legtöbben majd az illegális utat választják és ebből csak a szervezett bűnözés húz hasznot.

A legtöbb bécsi prostituált nightclubokban dolgozik, ahol a hatóságok rendszeresen razziákat tartanak. Egyfelől így nézik meg, hogy a lányoknak megvan -e a munkavállalási engedélyük, másrészt részt vesznek -e a kötelező rendszeres szűrővizsgálatokon. Ha valamilyen hibát találnak, akkor a lányt és a klubot is keményen megbüntetik.

A legtöbb lány Kelet-Európából érkezik, vadonatúj törvény azonban, hogy a nem EU tagállamból érkezőknek külön munkavállalási engedély kell, ezzel kihúzva az ukrán, orosz lányok lába alól a talajt.

A legtöbb lány Romániából érkezik, becslésem szerint a lányok több mint fele jöhet onnan, én még nem tudtam úgy elmenni szórakozóhelyre, hogy ne került volna elő valahonnan egy román lány, aki fix összegért bevállalt volna pár extra szolgáltatást.

Bécsben kijelölt türelmi zónán belül viszonylag szabadon folyik a prostitúció a fent nevezett keretek között.

Kurva

Árak

Az árak eléggé széles skálán mozognak, sok mindentől függően. 50 euróért már egy átlagos lányt meg lehet kapni fél órára, amiben alap franciázás lehet benne, plusz a szex gumival. Mondjuk ez is lánytól függő, mert van ahol a francia már extra, ráadásul van, aki gumi nélkül csinálja ezt.

Aztán a legszakadtabb csajok a szexet is bevállalják gumi nélkül, mondjuk nem értem, ki az a hülye férfi, akinek így jó, mindenesetre az árak ettől nem magasabbak, mivel tényleg csak a legszakadtabb ribik vállalnak ilyet.

A legtöbb lány az ügyfél kocsijába ül be, és ott, vagy valahova félrevonulva folyik az aktus, a házhoz járó lányok az escort lányok, róluk majd külön bejegyzésben foglalkozom. Emellett természetesen megtalálhatóak a laufhaus, vagy saunaclub néven emlegetett bordély-jellegű intézmények, ők is megérnek egy egész bejegyzést, ezekről megint fogok majd írni.

Prostituált

Advertisements
Next Post
Leave a comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s