Nightclub Maxim Wien

A Nightclub Maxim Wien belső tere

Igazából ezt a blogot azért indítottam, hogy bemutassam Bécs éjszakai életét és ne csak a hétköznapi dolgokat. Nem akartam rögtön beleugrani a komolyabb dolgokba, de már annyi mindenről írtam itt, hogy most már rátérhetek a lényegre.

A mai bejegyzésben Bécs egyik legelőkelőbb nightclubját, a Nightclub Maxim Wien-t mutatom be. Igazából Varieté és Nightclub is egyben, ezzel is jelezve, hogy ők nem egy átlagos éjszakai szórakozóhely, hanem a minőséget és a legjobb vendégkört célozzák meg.

Bécsi nightclub

Mint írtam, a Nightclub Maxim Wien egy igazi bécsi nightclub, ami abban is megnyilvánul, hogy Bécs egyik legfrekventáltabb helyén, a Kärntnerstrasse 61. szám alatt található.  Csak összehasonlításként, a Kärntnerstrasse annyira a Belváros részének számít, mint pl. a Bajcsy Budapesten.

A közelben található számos híres látnivaló, mint például a Bécsi Állami Operaház, vagy a Prater. A környék szinte már tökéletes, a közbiztonság kiváló, a közterek és épületek csillognak a tisztaságtól, az egész helynek valami egészen kellemes a feelingje.

Maxim – a Klubról

A Nightclub Maxim Wien belülről egy felső kategóriás szórakozóhelyet idéz, nem hiába, itt nem igazán díjazzák a rövidnadrágot, vagy a susogós felsőt. Meglepő az, hogy az árak viszont nincsenek elszállva, annyira nincsenek, hogy nagyok sok magyar szórakozóhely ráver árban.

Néhány jellemzőbb ár, amit szerintem mindenki össze tud hasonlítani a magyarországi, vagy más bécsi árakkal: 0,33-as Heineken, vagy Zipfer 9 euróba kerül, egy 0,33-as light kóla 8 euróba, míg egy 0,25-ös Zweigelt 9 euróba.

A belső térről beszúrok ide néhány képet, egész durva megoldások láthatóak, s mind az anyagválasztás, mind a dizájn csodás. (A képeket a weboldalukról szedtem le.)

Szobrok a Nightclub Maxim Wien előterében A Nightclub Maxim Wien belülről A Nightclub Maxim Wien bárpultja

Na, ha mindenki felvette a leesett állát, akkor folytatnám 🙂

Szex Bécsben

Nem tudom, írtam -e eddig erről, de Bécsben és Ausztria nagy részén teljesen legális a prostitúció. Persze ez is ilyen osztrák dolog, mivel itt minden prostituáltat bejegyeznek, egészségügyi szűrésekre kell járniuk és megfelelő helyeken dolgozhatnak csak. Ezeket a helyeket, klubokat rendszeresen ellenőrzik a hatóságok, s ennek megfelelően sokkal tisztább ez az egész ipar, kevésbé épült rá a szervezett kereskedelem, mint máshol.

Ezek a Nightclubok főleg a pénzesebb vendégkörre mennek rá, ennek megfelelően a Nightclub Maxim Wien is eme cél miatt működik. Rendszeresek a programok, s hogy Bécsben ez mennyire nem ciki dolog, azt jól mutatja az is, hogy nem régiben a Lions Club egyik helyi szervezete a Nightclub Maxim Wien falai között rendezte meg jótékonysági estjét, amit elég jól meghirdettek Bécs-szerte, s amin az egyik helyi óvodának gyűjtöttek.

Az ilyen nightclubokban dolgozó lányok többsége Kelet-Európából érkezett, sokan Romániából, s többen Magyarországról is. A Nightclub Maxim Wien azért olyan híres a városban, mert nála dolgozik Adina is, egy igazi pornósztár, így elég sokan már csak a hírnév miatt is beülnek a helyre.

A témát valamikor legközelebb folytatom, szeretném bemutatni a lányokat is, s írok majd Adináról is, aki élőben tényleg egy nagyon aranyos kis csaj.

A Nightclub Maxim Wien-t összességében 5/5-re értékelem, remélem sokak segítségére voltam ezzel.

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

2 Comments

  1. Adina « Bécsi éjszakák
  2. Club4Fun « Bécsi éjszakák

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s