Szerelmi fészkek

Itt Bécsben van egyféle szolgáltatás, amit Magyarországon még nem igazán láttam, bérbe lehet venni szobákat pár órás időtartamra. A szoba nem szállodai szobákat jelöl, hanem önállóan megközelíthető szállásokat, ahol titokban együttlét folytatható.

Magyarán: ha az ember el szeretne bújni valahova a szeretőjével, vagy csak nem akarja, hogy minden szomszédja megismerje az éppen aktuális nőjét, akkor kibérel egy ilyen szállást és ott elintézi, amit el szeretne. Ezek a helyek tökéletesek arra is, hogy ha a diszkóban felszedünk valakit, akkor fel tudjuk valahova vinni.

Üröm az örömben, hogy az ilyen szállásokat nem lehet kibérelni fél, vagy egy órára, általánosan 3 órát kötelező kifizetni. Állítólag ez azért van, hogy a kurvák ne ilyen helyekre vigyék fel a kuncsaftokat, őket már elriasztja a 3 órás kötelezően kifizetendő időszak. Nem mellesleg sok ilyen szerelmi fészek normális családi házak között van, akik kifejezetten utálják, ha mindenféle rosszhírű alakok mászkálnak a környéken.

A három óráért kb. 10 és 20 euró közötti összeget kell kifizetni, ami kifejezetten barátságos, ennyit mindenkinek megér az, hogy zavartalanul elvonulhasson valahova, ráadásul anonimként.

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

1 Comment

  1. Egy kis összefogalaló « Bécsi éjszakák

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s