Éjszakai pillangók

Bécs Európa egyik legpezsgőbb éjszakai életével büszkélkedhet, melynek elmaradhatatlan részei azok a nők, akik pénzért szórakoztatnak. Ahogy olvastam a különféle beszámolókat, Bécsben ez az iparág akkora üzlet, hogy Európában már csak Amszterdam és Hamburg büszkélkedhet hasonlókkal.

Az igazat megvallva, az ember nem tud úgy elmenni egyet szórakozni, hogy ne találkozna efféle hivatásos nőkkel. A skála széles, ide érve a szinte fillérekért megkapható szutykos állapotban lévő kelet-európai nőket, illetve a másik végletként a dúsgazdagokra szakosodott escort girl-öket.

A prostitúciós legális Ausztriában, a legtöbb tartományban, Bécsben mindenképp. Nem csak hotelekben végzik a szolgáltatásokat a hölgyek, hanem strip clubok, nightclubok és bordélyok, bordel-ek várják a vendégeket. A legjobb helyek persze itt is a Belvárosban vannak, és a google-be beírva a nightclub vienna keresőszavakat, baromi sok találatot kapunk.

Ahogy látom, lassan már kezd túl hosszú lenni ez a bejegyzés, pedig még a tizedét sem írtam le ezekről az éjszakai pillangókról, úgyhogy valamelyik nap még mindenképpen folytatom a témát.

Advertisements
Previous Post
Leave a comment

1 Comment

  1. Egy kis összefogalaló « Bécsi éjszakák

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s