Pizzarendelés

Az első valódi bejegyzésem szóljon a pizzarendelésről. Persze, gyakran előfordul, hogy beülünk valahová egy jót zabálni buli előtt, de jó párszor inkább gyorsan rendelünk egy pizzát, egy kicsit bemelegítünk pár felessel, aztán mehet a buli ezerrel.

A pizzarendeléshez mindenkinek ajánlom a a Pizzaportal.at oldalt, ez kb. olyan, mint Magyarországon a Pizza.hu. A Pizzaportalon számos kiszállító elérhető, a különbség annyi a magyarországi viszonyokhoz képest, hogy itt lehet bankkártyával is fizetni, illetve PayPal-lel.

Az árakat illetően egy sima, Margherita pizza olyan 6-8 euróért kapható, igaz a tészta általában valamilyen minőségi lisztből készül és itt elképzelhetetlen, hogy a Csízió féle műanyagipari hulladékból készítsék el a sajtfeltétet. A jobb, gazdagabb feltéttel készülő pizzák 10 eurótól 15-20 euróig is elmehetnek árban, persze extrém árak is vannak, de ez szerintem nem jellemző úgy általánosságban.

2 euró körül kapható a fél literes Coca-Cola termékek többsége, illetve az itt mindenhol fellelhető osztrák sör, az Ottakringer is.

A fenti árak a házhoz szállításra vonatkoznak, ahol egy kb. 10% jattot érdemes a futárnak adni, így legközelebb is igyekszik hozzánk kihozni először a pizzát, s nem fog elhűlni a kaja. Egy másik bejegyzésben majd a pizzériákról is ejtek pár szót és az ottani árakról.

Advertisements
Previous Post
Next Post
Leave a comment

1 Comment

  1. Egy kis összefogalaló « Bécsi éjszakák

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s